Căutați o companie sau
o persoană oriunde în lume

Actualizarea datelor personale:

Stimate utilizator Infobel,

Vă informăm pe această cale că informaţiile adăugate în baza de date Infobel vor fi incluse şi pe celelalte pagini web partenere ale Infobel

Informaţiile de contact care vor fi şterse din baza de date Infobel vor fi şterse şi de pe celelalte pagini web partenere ale Infobel.
Totuşi, dacă doriţi să eliminaţi informaţiile din toate indexurile telefonice, va trebui să contactaţi direct furnizorul de servicii de telefonie.

Stimate utilizator Infobel,

Datele de contact pe care le ştergem din baza de date Infobel vor fi şterse şi de pe paginile web ale partenerilor Infobel. Cu toate acestea, dacă doriţi ca informaţiile dvs. de contact să fie şterse din toate indexurile telefonice, va trebui să luaţi legătura cu furnizorul dvs. de servicii de telefonie.

Compania Kapitol nu poate fi ţinută responsabilă pentru retragerea informaţiilor afişate pe alte pagini web sau în alte medii electronice către care compania nu a furnizat respectivele informaţii.

IMPORTANT: Anumite browsere stochează în memoria cache căutările efectuate pe pagina noastră web. Aceste practici nu sunt permise şi, prin urmare, nu acceptăm niciun fel de răspundere în urma acestor acţiuni şi ne rezervăm dreptul de a lua măsuri legale împotriva tuturor celor care acţionează astfel.

Continuare